Hedemann Nielsen blev grundlagt med et oprigtigt ønske om at hjælpe virksomheder med at få professionaliseret deres salg og få det gjort handlekraftigt og effektivt.

Gennemgående er der et billede af salg der er for træge, mangler energi og gå på mod og ikke mindst kreativitet. Der snakkes for meget og handles for lidt.

Salg er en god blanding af psykologi og fakta. Hver del har sine styrker og ulemper. Så mixet skal være det rigtige for virksomheden.

Hedemann Nielsen hjælper lige netop jer med at få kikket hele salget efter i sømmene. Få justeret det der skal justeres, få sat nye både i vandet, hvis situationen kræver det. Jeg hjælper med alt lige fra salgsstrategier, økonomiske analyser af salget over udarbejdelse af salgsagendaer til coaching af salgsmedarbejdere og ledelse. Kort sagt, alt hvad der har med salg at gøre.

Jeg arbejder typisk med jer i 3-24 måneder. Men det er fuldstændig afhængigt af jeres situation og ønsker.  Men en ting er sikkert: Vi vil sammen bringe jeres forretning op på et nyt niveau.

Min succes er 100% afhængig af jeres.

Hvordan gør jeg?

  • Jeg analyserer jeres nuværende salg, jeres kunder, markedet og konkurrenterne
  • Jeg udfordrer jeres sælgere, optimerer deres arbejde og giver dem ny energi
  • Jeg justerer jeres nuværende salgsstrategi eller laver en ny
  • Jeg samarbejder med jeres folk om at implementere strategien
  • Jeg hjælper og guider ledelsen med min viden om salg

Kort sagt: Jeg smøger ærmerne op, og går i gang med stykke professionelt salgsarbejde.