Information er afgørende for præcise beslutninger.

I sidder allerede på en guldgrube af informationer fra jeres it-systemer og ikke mindst på informationer i samfundet. De virksomheder der forstår deres data, får et langt bedre beslutningsgrundlag – baseret på fakta og dermed en konkurrencefordel.

Analyser af jeres data kan ligefrem være med til ”forudsige” fremtiden.

Vi bruger kendte analyseværktøjer fra Microsoft til at analysere data. Vi tilpasser dem til jeres forretning og sikre os, at I har de rette informationer på det rigtige tidspunkt. Analyserne kan tilgås fra Computer, iPad eller iPhone.

Eksempler på brug kan være et bestyrelsescockpit, hvor bestyrelsen kontinuerligt og i realtime har overblikket over økonomien, driften, salget mv. direkte på deres iPad. De har muligheden for at ”grave” ned i tallene og forstå baggrunden for dem. Se detaljer hvis nødvendigt.

Miljømedarbejderne der har brug for at analysere laboratorie data, finde manglende analyser eller måske få alarmer ved overskridelse af grænseværdier. Medarbejderne kan bibeholde et kontinuerligt overblik over miljødata og ikke mindst have muligheden for at kunne analysere bestemte parametres udvikling over tid eller geografi. 

Salgsorganisationen får et fuldstændigt overblik over salget. Antal minutter sælgerne ringer, antal møder booket og afholdt, tilbud og ordre, og ikke mindst et overblik over hvordan kampagner der lanceres, udvikler sig time for time.

I HR-funktionen giver analyserne f.eks. de første tegn på, om nøglemedarbejdere er ved at forlade virksomheden.

Hvis der er datagrundlag, er der grundlag for at se virksomheden fra mange forskellige vinkler. Alt sammen bygget på fakta. Og alt sammen leveret online.